Skip to Content

Fontos pillanat előtt állunk.

Ahhoz, hogy bolygónkat megóvjuk a jövő nemzedékei számára, mindannyiunknak szerepet kell vállalnunk egy fenntarthatóbb jövő megteremtésében. Egyéni apró változtatásokkal, nagy hatással lehetünk a minket körülvevő világra. Gondoljunk csak olyanokra, hogy lerövidítjük a zuhanyzást. Hogy újrahasznosított anyagokból készült termékeket   választunk. Hogy hagyjuk megszáradni a hajunkat. Hogy elzárjuk a csapot fogmosás közben. Velünk kezdődik.

ISWU Herz
Velünk kezdödik
Velünk kezdödik Footprint

Egyszerű lépések, amiket megtehetsz

Tudjuk, hogy elkezdeni nem mindig könnyű, ezért készítettünk egy néhány egyszerű trükkből álló listát, ami segít megtenni Neked az első lépést. Ha apró változtoztatásokat hajtasz végre mindennapi szokásaidon, akkor nem csak a környezetnek teszel jót - sok pénzt is megtakaríthatsz!

Lépj rá az útra még ma

Készen állsz rálépni a fenntarthatóbb élet felé vezető útra? Számold ki az ökológiai lábnyomod, és derítsd ki hol teheted meg az első lépést a bolygó megsegítése érdekében.

Mit teszünk mi, hogy segítsünk?

Mi már ráléptünk a helyes útra, vállalkozásunk környezeti átalakítása felé. Annak érdekében, hogy valódi hatást érhessünk el, ambiciózus célokat tűztünk ki magunk elé fenntarthatósági stratégiánk részeként.

ISWU Sustainability